Градска општина Обреновац и у 2017. години реализује програм „Обреновачко лето”. Свечано отварање манифестације увеличано је концертом Биљане Крстић и групе ,,Бистрик”.  Услед временских непогода, програм је реализован у позоришној сали СКЦ – а. Манифестацију је отворио Члан Већа Градске општине Обреновац Зоран Ћорломановић.

У току ове недеље публика ће имати прилику да погледа наредне програме :

 

07. јул

 

 20,00 плесно вече у организацији плесног студија Tимба – румба, самба, танго ,велика журка – сцена под платанима СКЦ

 

 09. јул

 

 18,00 позоришна представа Дечијег позоришта „Чарапа“-Паткица – сцена под платанима СКЦ

 

 Ове године програм ће се реализовати и на малој сцени у дворишту Матичне библиотеке “Влада Аксентијевић“ под именом „Обреновачко лето – четвртком у библиотеци“. Свакога четвртка током јула и августа месеца биће реализовани поетско – музички и драмски садржаји у дворишту библиотеке.

 

 06. јул

 

20,00 концерт Бранка Пражића“Има нека тајна веза“

Програм је осмишљен као летња фестивалска манифестација, која има за циљ да представи различите форме уметничког стваралаштва, од визуелних уметности, преко дизајна, музичких дешавања, позоришних и извођачких уметности.  Техничку подршку и реализацију програма пружају запослени у Спортско – културном центру ,,Обреновац” . У случају временских неприлика програм се не одлаже већ се реализује у позоришној сали СКЦ – а. Улаз на све догађаје током целог лета је бесплатан.