Представници Градске општине Обреновац посетили су данас породицу Мијаиловић из Дражевца. Они су у учествовали у програму вантелесне оплодње коју финансира општина Обреновац и добилу су пре два месеца ћерку Софију.

 Марко Мијаиловић захвалио се општини Обреновац због пројекта који им је донео највећу радост у животу. Он је рекао да су покушавали дете да добију дуже од 5 година.
Члан Већа Градске општине Обреновац др Обрад Исаиловић рекао је да је општина финансирала 33 брачна пара у протеклом периоду и нагласио да ће наставити улагање средстава у будућност овог града.
Програм се реализује више од три године и од тада је у Обреновцу рођено 16 беба док је на територији Града Београда рођено више од 90 беба.
Председник савета месне заједнице Дражевац Саша Вићентијевић истакао је значај ове активности, пошто се на овај начин уз све инфраструктурне радове стичу услови да становништво остаје у селима.
Јелица Грчић испред кабинета председника Градске општине Обреновац казала је да општина препознаје проблем који има све већи број парова.
– Деца су највећа радост за сваку породицу, ми ћемо и даље на овакав начин помагати паровима у Обреновцу, пошто нема веће среће него да заједно створимо један нови живот. Овим показујемо како општина и председник воде бригу о свакоме и стварају једнаке шансе за све грађане Обреновца – истакла је Грчић.