Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић обишао је данас радове на асфалтирању на деоници пута ,,Јовановац I”. Он је том приликом истако значај радова који ће спојити Јасенак и Дражевац и додао да ће уз добру инфраструктуру народ остајати да живи у селу.

 Влада Јовановић заменик председника савета месне заједнице Дражевац нагласио је да су радови започети и на ,,Швабића путу” у Јасенку који је веома значајан за мештане. Он је рекао да су радови прекинути због проблема са имовинским односима и да ће асфалтирање на тој деоници бити настављени у току следеће недеље.
Директор Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” Милан Марошанин осврнуо се на претходни период где је у овом делу насеља неколико пута вршено насипање путева и додао да су велика средства до сада утрошена на одржавање путева у зимским условима. Марошанин је казао да асфалитрање на овом путу сада знатно мање кошта него сва досадшња улагања. Он је рекао и да су ови путеви до сада били неприступачни због великих падова свим комуналним службама и да ће сада тај проблем коначно бити решен.