Пријављивање на летње међународне волонтерске кампове почело је у среду 15. марта и врши се сваког радног дана у Канцеларији за младе општине Обреновац, уз претходну најаву на мејл mladi.obrenovac@gmail.com.

За кампове у Србији погледајте http://kampovi.mis.org.rs/ , а пријаву можете наћи ОВДЕ. О камповима у иностранству, можете прочитати ОВДЕ, а пронаћи их на претраживачу. Пажљиво их погледајте и направите избор кампова на које желите да се пријавите ове године, поређајте их по приоритету у онлајн пријави која се налази на нашем сајту и на крају дођите до нас да пријаву потпишете.

Одговор на који сте камп примљени обично стиже у року од недељу дана, а већ након тога можете да планирате ваш пут.

Партиципација Младих истраживача Србије за одлазак на први камп ове године биће 7200 динара (након повратка са кампа добићете назад 2000 динара, пошто попуните евалуацију). Уколико желите да одете на више кампова током године за сваки наредни треба уплатити 3600 динара (од којих ћете 1000 динара добити назад).

О томе како се пријавити на камп можете прочитати ОВДЕ. Јавите се, пишите нам, са питањима, идејама, похвалама, покудама, искуствима, жељама и свим оним малим лепим стварима које чине волонтирање неопходним и битним за све нас!

Општина Обреновац као и претходних година за младе који се међу првима пријаве на кампове обезбеђује до 10.000 динара за трошкове превоза.