rasvetazvecka
rasvetazveckaПо плану и програму Јавног предузећа за изградњу ,,Обреновац” извођени су радови на постављању нових стубова у месној заједници Звечка. Улица Солунског фронта добила је 11 нових сијаличних места. Вредност радова је 722 000 динара.

 
Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић казао је да су инфраструктурни радови на територији општине Обреновац започети и ако је и даље хладно време. Он је рекао да се радови настављају у Мофтица улици у Уровцима. Манојловић је додао да ће се у наредном периоду радити асфалитрање улица Буде Давидовића у Баричу и Драге Вуковића Корчагина у Звечкој. 
 
Председник савета месне заједнице Звечка Петар Лалић истакао је задовољство пошто је после дуго година осветљена једна од главних улица у Звечкој. 
 
– Ова улица је веома значајна за све становнике овог краја. Захваљујемо се Градској општини Обреновац за решење овог проблема. Чим нам временски услови дозволе почећемо радове на уређењу некатегорисаних путева – најавио је Лалић. 
 
rasveta22017
 
 За наредни период најављене су активности на ширењу мреже јавне расвете и то на деоници пута ка Београду, тачније између пумпе ,,МОЛ” и скретања за Кованчину у Мислођину. Овом приликом најављена је и друга фаза радова у Савској улици на Ушћу, пошто је првобитно постављено 18 нових стубова са светиљкама.