Naslovna

NaslovnaФондација Ана и Владе Дивац и Фондација за младе Обреновца, уз подршку Сталне конференције градова и општина и у сарадњи са општином Обреновац, организују тренинг “Програмско буџетирање и локална омладинска политика”. Тренинг ће бити одржан у понедељак 13. фебруара од 13 до 15 часова у Клубу за децу и младе Спортско културног центра у Обреновцу.

Ако желиш да сазнаш шта је програмски буџет и како локалне самоуправе планирају буџете, како локална омладинска политика утиче на положај младих и које институције се баве младима, ово је сјајна прилика. Тренинг је намењен локалним удружењима, али и заинтересованим појединцима.

Заинтересовани за тренинг је потребно да пошаљу име, преизме, контакт телефон, мејл и име органзације (уколико долазе испред организације) на мејл mladi.obrenovac@gmail.com.

Тренинг се одржава у оквиру пројекта “Дивац омладински фондови” који већ три године у партнерству реализују Градска општина Обреновац, Канцеларија за младе општине Обреновац и Фондација Ана и Владе Дивац уз подршку Америчке агенције за међународни развој (УСАИД).