objekat111

objekat111На простору поред главне аутобуске станице у центру Обреновца приступило се уклањању старог и небезбедног објекта. Овај објекат је био величине 14 м2 и до 1968. године био је у власништву ЈП ,,Железнице Србије”. 

Члан Већа Градске општине Обреновац Милош Станковић рекао је да је објекат био у веома лошем стању и да је представљао озбиљну опасност.
 
– Пре свега био је угрожен суграђанин који је у овом објекту становао, такође сви пролазници којих у овом делу града има доста били су у опасности од оваквог нехигијенског и небезбедног објекта. Наш суграђанин је уредно збринут преко центра за социјални рад – истакао је Станковић.
 
Директор Јавног комуналног предузећа Обреновца Зоран Лапчевић казао је да је ово предузеће учествовало у складу са својим могућностима у акцији уклањања старог објекта. Он је рекао да се овај простор и даље чисти и да ће ускоро овај простор бити безбедан за кретање пешака.
 
objekat2
 
По завршетку уклањања објекта све рупе биће попуњене новим слојем земље и Градска општина Обреновац ће се у наредном периоду посветиту уређењу ове површине.
 
{youtube}ics3rA_UI5c{/youtube}