20160928 105442

20160928 105442Радови на санацији клизишта у Маричића потоку су део радова који се изводе у Месној заједници Мислођин. Уз ово клизиште у наредном периоду извршиће се и санација осталих клизишта у овом месту. 

Председник Савета месне заједнице Мислођин Иван Урошевић рекао је да су у току радови у вези са дренажом и каналима поред пута. 
 
– Улица Мислођинска и Бачевачка имају највеће проблеме са клизиштима и у току зимских дана саобраћај је на овим правцима веома отежан. Велики проблем постоји са аутобусима кад је лед, пошто аутобуси не могу да се попну узбрдо. Ученици су зато каснили у школу, а грађани на посао. Овим радовима желимо да решимо те проблеме – нагласио је Урошевић.
 
20160928 105637
 
Ради се укупно седам клизишта и нова асфалитрана деоница која ће повезати општине Обреновац и Лазаревац, путем преко Дражевца и Мислођина.
 
Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић истакао је значај ове деонице због клизишта и специфичности терена. 
 
– На инсистирање општине Обреновац Град Београд је одвојио средства да се овај пут заврши. Данас се ради скидање постојећег асфалта, након тога следи асфалтирање деонице, а на критичним местима биће постављена мрежица која ће продужити век трајања самог пута – рекао је Манојловић.
 
{youtube}Yxpb5-4pT84{/youtube}