20160923 105520

20160923 105520Након више од десет година стара робна кућа у центру града добија новог закупца. После поптуне реконструкције овог објекта у наредном периоду биће отворен трговински продајни објекат „Гомекс”.

 
Директор Јавног предузећа Пословни простор” Петар Петровић најавио је да ће у наредном периоду и остали локали који су давно напуштени добити нове власнике.
 
– У току су завршне радње у овом објекту и у току следеће недеље очекује се да радови буду готови. Уколико се сетимо како је објекат изгледао раније и у каквом је стању био, морамо данас да будемо срећни и задовољни. Поносан сам као директор јавног предузећа, али такође верујем да ће и грађани бити поносни на овај објекат. Гомекс” је реномирана фирма и нама је циљ да њихов систем функционише у Обреновцу као што функционише и у свим осталим градовима у Србији. У наредном периоду остаје да средимо простор старе апотеке која се налази у главној улици, јер је пракса нашег предузећа да објекте које смо узели на коришћење, попут Рибице” и места где су били риболовци, потпуно реновирамо и средимо – рекао је Петровић.
 
20160923 105808
 
Простор старе апотеке биће завршен када се добије техничка дозвола. У наредном периоду очекује се сагласност у сарадњи са Заводом за заштиту споменика. 
 
{youtube}p2Y2SLFkZXc{/youtube}