20160720 212010

20160720 212010Након 16 дана такмичења на „Малој Раби” завршен је Трећи меморијални турнир у малом фудбалу „Душан Колашинац”, на ком је учествовало 17 екипа.

Љубитељи фудбала имали су прилике да уживају у мајсторијама на „петопарцу”, а доказ да се играо добар фудбал је то што су трибине сваког дана биле испуњене до последњег места. 

У самом финалу, у ком су се нашли тимови Вајт Дентал Лаб” и Ројковац”, виђен је одличан фудбал и било је неизвесно до последњег звиждука судијског пара Томић-Караџић. Екипа Вајт Дентал Лаб” однела је победу резултатом 5:3 и узела титулу победника Трећег меморијалног турнира Душан Колашинац”. Јунак финала био је Марко Роксић, голман екипе Вајт Дентал Лаб”, који је постигао три гола и трасирао пут својој екипи до победе.

У борби за треће место састале су се екипе КМФ Аеродром Никола Тесла” и Ауто школа Бане”. После бољег извођења пенала екипа КМФ Аеродром Никола Тесла” освојила је треће место на турниру. За најбољег играча турнира проглашен је Предраг Радовић (Ројковац”). Најбољи стрелац турнира је Жељко Грујичић (Вајт Дентал Лаб”), а најбољи голман Милан Гргић (Ројковац”).

Наградни фонд турнира износио је 300.000 динара, а генерални спонзор турнира била је Електропривреда Србије. Организациују турнира помогли су Градска општина Обреновац и Комисија за спорт, Унија спортиста, Ауто школа Бане” и други спонзори и пријатељи турнира.

{youtube}0ezb2sryV08{/youtube}