20160708 124755

20160708 124755Екипе Јавног предузећа „Београд пут” приводе крају радове на асфалтирању улице Кнеза Михаила. Ова улица спаја три градске улице, Милоша Обреновића, Војводе Мишића и Вука Караџића. Као што је и најављено сви радови завршени су у року.

 
Председник Скупштине градске општине Обреновац Мирко Вранешевић приликом обиласка урађене деонице указао је на изузетан значај ове улице за одвијање саобраћаја у Обреновцу. 
 
– Ова улица представља жилу куцавицу у саобраћају за све Обреновчане. Овде је постојао проблем са утонулим шахтама, тако да су услови за нормалан саобраћај у овој улици били немогући. Због саме конструкције терена није могуће да тротоари буду одговарајуће ширине. Након реконструкције ове улице прелазимо на радове у Стублинама. Паралелно радимо и крпљење свих рупа и на тај начин брзо одговарамо на захтеве савета месних заједница и суграђана. Апелујемо на стрпљење, пошто је на неким местима пут стар и по неколико деценија. Како закрпимо неке рупе, отворе се нове и трудимо се да све завршимо. Две екипе „Београд пута” су стално на терену и стићи ћемо да урадимо сваку месну заједницу у Обреновцу – изјавио је Вранешевић. 
 
20160708 125349
 
Урађена је деоница у дужини од 70 метара, а у склопу реконструкције урађене су шахте и сливници како би се саобраћај у овој улици одвијао неометано.
 
{youtube}s7t1au3ris0{/youtube}