20160707 123552

20160707 123552У излетничкој шуми Забран приводе се крају радови на реконструкцији пута до реке Саве. Асфалтирање је завршено седам дана пре предвиђеног рока. 

Председник Скупштине градске општине Обреновац Мирко Вранешевић рекао је да екипе Јавног предузећа „Београдпут” посвећено раде на активностима како би се саобраћај у Обреновцу одвијао без проблема. 
 
– Само на овој деоници, дужине 1 километар, инвестирано је преко 13 милиона динара, како би наши суграђани могли да уживају у дивном амбијенту који и доликује Забранској шуми. Сутра се поставља саобраћајна сигнализација, пошто се на овом делу пута мора водити рачуна и о безбедности. Сваки нови пут је нови успех, али исто тако морамо посветити пажњу и безбедности у саобраћају. Радове сутра настављамо у улици Кнеза Михаила, а затим ће се радити деоница у Стублинама – изјавио је Вранешевић. 
 
Члан Већа градске општине Обреновац Милош Станковић изјавио је да се општина труди да саслуша проблеме грађана и да им брзим деловањем изађе у сусрет. 
 
– Крајем јула биће организована акција која ће обухватити санацију и крпљење свих централних градских улица. Заједно са саветима месних заједница направили смо план радова, који уз асфалтирање централних градских улица укључује и решење проблема јавне расвете – додао је Станковић.
 
{youtube}pmu7SUBJYVs{/youtube}