VUL 0240

VUL 0240Представници Градске општине Обреновац данас су испратили трећу група радника фабрике МЕИ ТА која је отпутовала у Кину на обуку за рад у новој фабрици. Члан Већа ГО Обреновац Милош Станојевић рекао је да је ово само почетак запошљавања младих људи у тој фабрици.

-Ова група броји десет људи, а претходно су отишле две групе од пет и девет људи. Сви они иду на обуку која ће трајати шест месеци у постројењима компаније МЕИ ТА у Кини. Они ће се тамо обучавати за будући рад у фабрици у Баричу. Њихов циљ је да по повратку у Србију знање које су стекли у Кини пренесу радницима који ће се директно запослити у фабрици у Баричу. Ово је велика ствар за нашу општину и много младих људи ће се запослити у тој фабрици – казао је Станојевић.

VUL 0235

Ранчић Ненад, радник фабрике,  рекао је да се од њих пуно очекује.

  Ми идемо на обуку два пута по три месеца. Ово је велико животно иксуство за све нас. Идемо да усавршимо рад на новим технологијама. Сигуран сам да ћемо ми успети да испунимо очекивања знањем, васпитањем и образовањем. Ја као најстарији у овој групи имам задатак да сви дамо сто посто својих могућности и сигуран сам да ћемо успети да на све захтеве послодавца одговоримо квалитетно – казао је Ранчић.

{youtube}UQgreMU7W5g{/youtube}