VUL 2351
VUL 2351Представници Градске општине Обреновац обишли су данас радове који се одвијају на атарским путевима у селу Љубинић.
 
Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Милан Марошанин рекао је да су ти радови само део радова који ће бити реализовани у току године.
 
– Пре само месец дана завршили смо део асфалтног пута на истој овој траси. Данас настављамо са радовима на пресипању истог пута гребаним асфалтом у дужини од преко 500 метара. Оно што желимо јесте да спојимо целу трасу која је дугачка преко километар и од велике је важности за житеље Љубинића, јер је паралелна са главним путем и чини алтернативни правац уколико се догоди да је главни пут затворен. Јавно предузеће за изградњу Обреновца наставља са реализацијом својих планова, без обзира да ли се ради о асфалтирању, изградњи цевастих пропуста или пресвлачењу струганим асфалтом. Оно што је важно је да је до сада за пресипање струганим асфалтом потрошено 17 хиљада тона асфалта. То је дужина од 35 километара некатегорисаних путева, а вредност ове инвестиције је око 20 милиона динара – казао је Марошанин.
 
VUL 2337
 Радове је обишао и председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић кoји је у разговору са мештанима нагласио да се радови настављају и да нема места одмору. 

{youtube}Mz2kXAVsnfs{/youtube}