VUL 9432

VUL 9432Истурено одељење Основне школе „Јован Јовановић Змај” у Звечкој добило је нов намештај за све учионице, док је једна од учионица опремљена и паметном таблом.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић са сарадницима је обишао школу у Звечкој и том приликом изјавио:
 
– Данас смо на састанку са руководством и наставним кадром Основне школе „Јован Јовановић Змај” договарали како ћемо утицати на то да безбедност деце буде на највишем нивоу када крену радови у истуреном одељењу у Звечкој. Наиме, гради се нова фискултурна сала, комплетно реновира стара зграда и гради се још неколико учионица. Важно је да свако дете буде безбедно док се ти радови не приведу крају. Лепа вест је да смо добили грађевинску дозволу за изградњу фискултурне сале у Грабовцу. Не постоји више ниједна препрека да ова два пројекта не крену. Јако је битно да у наредних 270 радних дана безбедност деце буде на највишем могућем нивоу и ми ћемо се постарати да тако и буде – казао је Чучковић.
 
VUL 9418 
Олга Миросављевић, чланица Већа градске општине Обреновац, рекла је да су све учионице опремљене новим намештајем.
 
– Опремили смо учионице новим клупама и столовима. Једна учионица ће од данас имати и паметну таблу, тако да ће ђаци у овој школи имати идентичне услове какве имају и њихови другари у матичној школи – казала је Миросављевић. 
 
{youtube}B2kGEPNp1k0{/youtube}