VUL 6261

VUL 6261У насељу „Ројковац” у току су радови на постављању дечјих игралишта. Радове је обишао председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић, који је том приликом рекао: 

– У складу са договором са становницима свих централних градских насеља, радимо на реализацији договореног у складу са могућностима и техничком документацијом која је завршена за мобилијар. Приводе се крају радови у насељу „Сунце”. У Тополицама смо очистили дивљу депонију. Насеља „Ројковац” и „Сава” су сада у фокусу. Ове активности ће се одвијати док не завршимо и последњи део града који је уништила поплава. Учинићемо да урбани џепови града постану лепа места за одмор и за игру, као и прилика да пензионери и родитељи са децом у безбедном окружењу обитавају. За неколико дана почињемо финалне радове на азилу за напуштене псе и тамо ће бити простор у који ћемо склонити опасност која постоји у свим насељима – казао је Чучковић.

Члан Савета месне заједнице Рвати Урош Шормаз рекао је да ће се осим игралишта у насељу „Ројковац” поставити двадесетак нових клупа. Он је додао да се радови на изградњи терена за балоте приводе крају. 
 
{youtube}7fsZxB2vno4{/youtube}