kokosaurus

kokosaurusОмиљени лик серије дечјих сликовница које су преведене на 24 језика стиже у биоскопе са својом веселом дружином. Синхронизовани филм Кокосаурус мали диносаурус” биће приказан у галерији Спортско-културног центра Обреновац” у суботу, 6. и недељу, 7. фебруара, од 17.00 сати. 

Малени диносаурус који бљује ватру није положио испит из летења, па не сме ићи на излет који организује његов разред. Као да то није довољно неугодно, још га и задужују да чува нови насад ватрене траве (захваљујући којој змајеви имају ову јединствену моћ), док се они не врате. Иако ће учинити све како би доказао да је једнако вредан као и други, Кокосаурус ће упрскати ствар и овога пута, а све због свог великог срца. Међутим, када се велика претња надвије над засаде ватрене траве, Кокосаурус ће бити тај који ће једини моћи да спасе траву која је неопходна за посебне диносаурусе који бљују ватру.

Кокосаурус мали диносаурус” је топла прича о идеалу пријатељства и љубави међу живим бићима, испричана на начин и у ритму који одговара деци.

Земља порекла: Немачка, 2014.
Жанр: анимирани, породични, синхронизован.
Трајање: 88 минута.
Режија: Нина Њелс, Хуберт Њеиланд.
Гласови синхронизације: Ивана Поповић, Јована Цветковић, Данијел Сич, Игор Дамњановић, Александра Цуцић, Милан Чучиловић, Бора Ненић.

Цена улазнице је 250 динара.