У објекту Дома задравља „Обреновац“ до краја ове недеље почеће радови у одређеним службама, као и у неколико здравствених станица у месним заједницама.

Директор ДЗ „Обреновац“ др Бојан Пешић најавио је да ће у Специјалистичкој служби Дома здравља „Обреновац“  која је смештена на првом спрату старе зграде, као и у Служби за здравствену заштиту жена почети радови на кречењу и реновирању просторија.  

– Ти радови се изводе у склопу  одлуке Владе Републике Србије да се ураде радови на свим здравственим објектима у Србији. Ми смо добили одређену суму новца коју ћемо искористити за извођење тих радова и поред ове две службе окречиће се здравствене станице у Баричу, Грабовцу и Стублинама – рекао је Пешић.

Из Дома здравља апелују пацијенте да буду стрпљиви, јер ће долазити до минималних измена у раду.

– Желео бих да замолим пацијенте и кориснике Дома здравља „Обреновац“  да буду стрпљиви у наредних месец и по дана, колико би требало да трају радови. Могући су одређени застоји, чекања на ред и веће гужве, али све то је у циљу да Дом здравља засија у пуном и правом светлу. Наши здравствени радници ће такође бити стрпљиви и трудиће се да према динамици радова организују рад у овим службама, о чему ће пацијенти бити накнадно обавештени – додао је Пешић.

Пацијенти ће на уласку у Дом здравља бити упознати да је у току извођење радова, а надлежни у обреновачком Дому здравља изражавају наду да ће за месец и по дана овај објекат бити лепши него што је сада.