Poster altero-page0001

Poster altero-page0001Асоцијација за лични тренинг, едукацију, развој и оснаживање из Београда, у оквиру пројекта Заједно за поштовање LGBTIQ особа”, у понедељак, 14. децембра, са почетком у 19 часова извешће форум театар у Обреновцу, у просторијама ХАТОР-Позориште двориште, Милоша Обреновића 114.

Форум театар преиспитује различите ситуације у којима долази до појаве стереотипа, предрасуда, хомофобије, као и дискриминације према LGBTIQ особама, и кроз интеракцију са публиком покушава да пронађе решења које ће спречити насилничко и дискриминаторно понашање.

Циљ форум театра је да заједно трагамо за могућим решењима овог друштвеног проблема, подижући свест о томе да су проблеми насиља, дискриминације, проблеми свих грађана и грађанки овог друштва, а не само оних којима се дешавају.

Овај наступ је део пројекта Заједно за поштовање LGBTIQ особа’’, који је подржала Канцеларија за људска и мањинска права Републике Србије у оквиру пројекта Стварање толеранције и разумевања према LGBT популацији у српском друштву’’.

Наступ у Обреновцу је подржао ХАТОР-Позориште двориште.

Улаз је слободан.