VUL 4959

VUL 4959Представници Градске општине Обреновац обишли су данас радове који се изводе на санацији зграде Поште у центру Обреновца. 

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да се ускоро може очекивати отварање приземља зграде Поште у Обреновцу.
 
– Централна зграда Поште је једна од најлепших зграда у Обреновцу и сама обнова је трајала дуго, јер су радови били детаљни. Ту, пре свега, мислим на радове на изградњи инфраструктуре. Потпуно је нова телекомуникацина мрежа, мрежа за струју и све оно што је било неопходно да би било усклађено са најмодернијим технологијама. Извињавамо се грађанима на чекању, али за неколико дана када буде отворена она ће бити украс овог града и у технолошком смислу ће моћи да пружи све услуге корисницима. Ми ћемо се трудити да јавни објекти буду у најкраћем могућем року завршени. Највећи објекати чија санација је још у току су зграда Гимназије и Дома културе. Они ће се у наредном периоду отварати и биће стављени на располагање нашим суграђанима – казао је Чучковић.
 
Предраг Јовановић, члан Већа градске општине Обреновац, истакао је значај поште.
 
– Зграда Поште се налази у самом центру, у близини Предузетничког центра, као и у близини других привредних субјеката у нашем граду и јако ће бити значајно то што ће пошта прорадити пуним капацитетом и што ће грађани коначно моћи да користе овај објекат на прави начин – рекао је Јовановић.
 
{youtube}YPEep5che58{/youtube}