VUL 9466

VUL 9466У Градској општини Обреновац данас је уприличен пријем за одлазеће руководиоце две установе. Директорка Дома здравља „Обреновац” др Маја Тодоровић и руководилац Дневног боравка за децу и омладину ометену у развоју Југослава Зајић добиле су од председника Градске општине Обреновац Мирослава Чучковића захвалнице за рад и труд током руковођења у својим институцијама.

Он се том приком захвалио на свему што су урадиле за кориснике Дома здравља и Дневног боравка  за децу и омладину ометену у развоју.

VUL 9454

– Др Маја Тодоровић и Југослава Зајић завршавају своје мандате и ми смо им припремили мали пријем, како би се захвалили за све што су учиниле у претходним годинама радећи у својим институцијама предано, одговорно, савесно и у сарадњи са нама. Мислим да је значајно да свако ко је дао допринос развоју Обреновца у претходним година буде на овај начин примљен од стране руководства општине, како би им се захвалили у име свих грађана Обреновца и пожелели им срећу у даљој професионалној каријери. Подсетићу да су руководиле институцијама које су јако осетљиве за велики број становника. За Дом здравља не треба причати, а ни за Дневни боравак у коме брину о деци која не могу сама о себи да брину – казао је Чучковић.
 
VUL 9461
Др Маја Тодоровић и Југослава Зајић захвалиле су се на указаној части истакле да су за све године руковођења својим институцијама имале одличну сарадњу са Градском општином Обреновац.
 
{youtube}KA2pxoXSjUU{/youtube}