aaaaadonacijaps

aaaaadonacijapsПредставници Независног полицијског синдиката Србије – НПСС су приликом посете полицијској станици у Обреновцу уручили донацију у виду компјутера, штампача и пратеће електронске опреме у укупној вредности од 240.000 динара.

Током посете, председник синдиката Момчило Видојевић, потпредседник Живко Радовановић и председник НПСС Обреновац Душко Ранковић су се додатно упознали са лошим условима у којима раде службеници полицијске станице у Обреновцу, будући да је, за разлику од осталих зграда других министарстава које су у међувремену саниране и доведене на ниво нормалног функционисања, једино објекат МУП-а остао у изузетни лошем стању.

Начелник обреновачке полицијске станице Горан Недељковић се захвалио на донацији, похваливши рад својих службеника.

– Изузетно смо захвални Независном полицијском синдикату Србије на овој донацији која ће нам несумњиво олакшати посао, који се, као што видите, не одвија у идеалним условима. Ипак, с обзиром на све присутне проблеме и отежане услове рада, морам да похвалим рад својих полицијских службеника ПС у Обреновцу, који свој посао и даље обављају изузетно добро и крајње професионално – рекао је Недељковић.

Полицијска станица у Обеновцу има више од 100 запослених службеника министарства који су се током прошлогодишњих мајских поплава практично нашли први на удару стихије, али су чак и у таквим ванредним околностима показали максималну професионалност и посвећеност свом послу.

Извор: http://www.npss.rs/