uslužni centar

uslužni centarДанас је поново почео са радом Услужни центар градске општине Обреновац у улици Војводе Мишића 195. У овом модерно опремљеном центру су грађани пре полаве могли да плаћају све рачуне за комуналне услуге на једном месту и без провизије.

Начелник Управе градске општине Обреновац Милорад Косановић рекао је да ће на спрату зграде бити смештена и Управа јавних прихода. 

– Због техничких проблема чекало се мало дуже на отварање Услужног центра. Данас смо почели са радом и оно што је најважније је да ће наши суграђани моћи да на старој адреси извршавају плаћања за комуналне услуге четири наша јавно комунална предузећа. Оно што је битно, услуга ће бити веома брза и без провизије. Такође, старији суграђани више неће морати да иду на крај града да плаћају рачуне или да се пењу на спрат поште. Оно што је новина јесте да се на спрату налази Управа јавних прихода града Београда, филијала Обреновац и она ће почети да ради у току априла – казао је Косановић.
 
Због техничких услова и система обезбеђења тренутно радно време услужног центра је сваког радног дана од 7.00 до 15.00 часова, суботом од 7.00 до 14.00 часова. Када се испуне технички услови радно време ће бити као и пре поплаве, од 7.00 до 19.00 часова радним даном, а суботом од 7.00 до 14.00 часова.
 
У Услужном центру смештене су благајне четири јавна предузећа: ЈКП Топловод”, Јавног комуналног предузећа, ЈКП Водовод и канализација” и ЈКП Паркинг сервис”.
 
{youtube}EHeRaKhRaCE{/youtube}