Fondacija za mlade Obrenovca donirala pomoć za 12 ugroženih porodica

Fondacija za mlade Obrenovca donirala pomoć za 12 ugroženih porodicaЗахваљујући донацији коју је прикупила Фондација за младе Обреновца 12 породица добило је ваучере за обнову поплављених објеката у износу од 35.000 до 60.000 динара.

Донацију су добили подстанари, социјално угрожене породице и корисници општинских станова који су претрпели штету током поплаве. Акција прикупљања новца организована је почетком септембра, а у петак су потписани уговори са 12 породица.

– Циљ је био да помогнемо групама као што су подстанари, корисници општинских станова и социјално угрожени грађани. Успели смо да прикупимо 583.000 динара које смо поделили на 12 породица – рекао је Адис Милосављевић из Фондације за младе.

За четири месеца Фондацији за младе помоћ је упутио велики број донатора. Већина је хтела да остане анонимна, јер им је једини циљ био да помогну најугроженијима.

Наредне активности Фондације за младе односиће се на прибављање грађевинског материјала за социјално угрожене породице, обнову инфраструктуре и развијање програма за младе.

{youtube}UnrIU0JkUuc{/youtube}