У четвртак, 13.11.2014. године, на Градском тргу у Обреновцу са почетком у 12.00 часова, учесници пројекта “Отпакивање” приказаће садржај обреновачког културног пакета под називом “Култура у време поплава”, који је један од дванаест културних пакета различитих градова у Србији.

Позивамо вас да дођете и погледате како изгледа уметност инспирисана поплавом и како су ову тему доживели наши млади суграђани Сара Стевановић, Марко Ристић, Срђан Срђеновић, Бојан Томић, Вукашин Љуштина и Немања Тачић.

Канцеларија за младе општине Обреновац, уз подршку Београдског центара за људска права и у сарадњи са Комитетом правника за људска права (YUCOM), Центром за позоришна истраживања (ApsArt) и Медијским центром Бета (МБЦ) учествује у програму “Отпакивање”.

Циљ овог програма јесте да се подстакне сарадња младих из мешовитих и једнонационалних етничких средина и допринесе развоју програма учења.

Програм “Отпакивање” организује се уз стручну подршку Министарства омладине и спорта, а окупља дванаест општина из различитих делова Србије. Пројекат финансира Европска унија у оквиру програма “Подршка цивилном друштву“.

{youtube}ok9c0S7yfb8{/youtube}