Градска општина Обреновац позива избегла лица у статусу или бивше избеглице (БиХ, Хрватска) који поседују сопствени плац за градњу, a немају решено стамбено питање у земљи порекла или у Србији, да се јаве на Јавни позив за доделу монтажних кућа од 05. новембра до 19. децембра 2014. године. 

Услови конкурса и обрасци се могу преузети код Повереника за избеглице и миграције у Обреновцу, ул. Војводе Мишића бр.192 (изнад Ин медика) и у холу Градске општине Обреновац, ул. Вука Караџића бр.47, у временском периоду од 7.30 до 15.30 часова. 

Текст Јавног позива за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба доделом 120 монтажних кућа избеглицама који поседују земљиште на коме је дозвољена индивидуална стамбена градња на територији градова Зрењанина, Крагујевца, Панчева, Смедерева, Сремске Митровице, Лознице и Шапца, општина Аранђеловац, Бачка Паланка, Вршац, Жабари, Ириг, Кула, Коцељева, Оџаци, Петровац, Пећинци, Прокупље, Рума, Сечањ, Смедеревска Паланка, Србобран, Сремски Карловци, Стара Пазова, Темерин, Топола, Уб и Шид и градских општина града Београда – Барајево, Звездара, Обреновац, Палилула, Раковица, Савски венац, Сурчин и Чукарица можете погледати овде

Образац пријаве можете преузети овде.

Изјаву можете преузети овде.

{youtube}XxAy9dKAvOs{/youtube}