VUL 2262

VUL 2262Компанија ”Еуро Техника МН” из Црне Горе, која је заступник бренда БЕКО, уз помоћ свог партнера компаније ”Ар Челик” из Турске донирала је Градској општини Обреновац 50 фрижидера.

Председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић рекао је да је ово још једна у низу донација грађанима Обреновца.

– Овим путем желим да се захвалим донаторима, а и да апелујем на све компаније у Србији и Црној Гори да се потруде и да на овај начин помогну грађанима Обреновца. Порука за грађане Обреновца јесте да се сваки комад технике папиролошки и административно заводи и да постоји записник као и број комада који је складиштен у магацину. Близу 200 комада беле технике је у магацину и ниједан комад неће изаћи док не направимо прави начин поделе те технике. Ми ћемо се трудити да што више комада беле технике добијемо како би сва домаћинства која су поплављена добила бар по један комад, било фрижидер, шпорет или веш машину. Ако буде још оваквих компанија као што је ”Еуро Техника МН” ми ћемо у томе успети – казао је Чучковић.

Чучковић је додао да критеријум за поделу беле технике још није утврђен.

– Овим путем апелујем на све који имају неку идеју о расподели беле технике да нам је пошаљу у писаном облику како бисмо нашли адекватан начин расподеле у ком нико не би био оштећен. У сваком случају ми ћемо се трудити да се она равномерно расподели свим грађанима – додао је Чучковић.

Слађана Вујановић из компаније ”Еуро техника МН” рекла је да је ово знак пажње и знак саосећања са грађанима Обреновца.

– Огромна катастрофа која је задесила Обреновац нас је подстакла да донирамо белу технику. Ми смо размишљали шта би то било најнеопходније и одлучили смо се да то буде комбиновани фрижидер јер знамо да су људима страдали и замрзивачи и фрижидери и остала бела техника, а овде ће у једном производу имати и фрижидер и замрзивач. Надам се да ће уз помоћ ове донације, као и донација које пристижу, Обреновчани успети да врате своје животе у нормалу – казала је Слађана Вујановић.

Састанку је присуствовао и заменик председника Градске општине Обреновац Драгослав Мршевић који се такође захвалио на донацији.

{youtube}ZoPMuG8e2ls{/youtube}