letouobr

letouobrУ суботу, 9 августа, на платоу испред Дома културе у Обреновцу, почиње петодневни фестивал под називом “Лето у Обреновцу“. Фестивал организују Грађанске иницијативе, Канцеларија за младе општине Обреновац и Фондација младих Обреновца, уз подршку Министарства омладине и спорта Републике Србије, Спортско-културног центра “Обреновац”, EXIT фестивала, MTV-а  и многих других.

У току ових пет дана грађане Обреновца очекује богат културни и музички програм, а 12. августа на Међународни дан младих у Обреновцу ће бити додељена и јубиларна, пета по реду МЛАДГРАД награда.

Фестивал је покренут са идејом да грађанима Обреновца који нису у могућности да себи приуште одмор услед поплава које су их задесиле и реконструкције која тек следи, пружи бесплатан културни и музички садржај. Како су фестивал подржали EXIT и MTV, очекује се богат музички програм, а нека од имена која ће наступати су Sevdah Baby, Prti Bee Gee, као и многи други бендови и DJ-еви. Поред музичког дела, фестивал нуди и разноврстан филмски, позоришни и плесни програм.

Програм фестивала:

fb najave-02 Small


Фестивал ће се одржати на платоу испред Дома културе у Обреновцу од 9. до 13. августа, а подршку у реализацији дали су EXIT фестивал, MTV, De:Work, Coca Cola, MCF MegaCom, Центар Е8, као и сви извођачи који за грађане Обреновца наступају без хонорара.

{youtube}GRDXVTx5-rE{/youtube}

{youtube}HTrMLr-3TMc{/youtube}

{youtube}rAi5izkCLHw{/youtube}