Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима радиће од четвртка до недеље у следећим улицама: Рвати – Влашка башта, Кнеза Симе Марковића, Книнска, Дудови – Александра Аце Симовића, Светог Саве, улица иза зграде суда, Тополице, Сењак. Моле се грађани код којих су већ били чланови комисије да то и кажу у случају поновне посете чланова комисије, јер није потребно два пута давати исте податке.

У четвртак, у периоду од 09.00 до 17.00 часова, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у канцеларији Месне заједнице Рвати на Ројковцу. Штету могу пријавити грађани из Месних заједница Рвати и Дудови, из насеља Тополице, као и из следећих улица: Милоша Обреновића, Вука Караџића, Краља Петра Првог, Краља Александра Првог, Карађорђеве, Војводе Мишића и Кнеза Михаила.

Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила. Захтеви осталих грађана неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве на пунктовима.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у четвртак у следећим улицама: Милоша Обреновића, Шљивице, Кнеза Симе Марковића, Црвеног крста, Попа Леонтија Марковића, Космајска, Немањина, Александра Аце Симовића, Краља Александра (од раскрснице са Краља Петра према Тополицама), Војводе Мишића, Саве Ковачевића, Сремског фронта, Раденка Ранковића, Змај Јовина, Ивана Штагљара и Св. Владике Николаја.

Комисија за евидентирање штете на остећеним стамбеним зградама (заједничке просторије, подруми) радиће сутра у насељу Вирага.

Комисија за евидентирање штете у малим предузећима примаће пријаве штете у Хотелу “Обреновац” сваког радног дана од 08.00 до 14.00 часова. Штету треба да пријаве само они код којих комисија није била.

Комисија за евидентирање штете на регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољ објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и друго) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама радиће у наредним данима у Великом Пољу, Бровићу и Пироману.