Данас је у Обреновцу поново почео са радом радио “Маг”, а од сутра ће радио од 07.00 до 19.00 часова емитовати информативни програм.

Мирослав Пауновић, главни и одговорни уредник и директор РТВ “Маг” рекао је тим поводом:
 
– Грађанима Обреновца је овог тренутка најпотребнија информација. Од сутра у импровизованим условима “Маг” радио поново прочиње програм на 102.9 мегахерца. Грађанима ћемо дати информације о функционисању комуналних служби, Дома здравља, снабдевању грађана, чишћењу града итд. 

Он је најавио и поновни почетак рада телевизије “Маг”. 

– Телевизија “Маг” од понедељка почиње да ради преко интернет сајта www.rtvmag.co.rs. На youtube канал ће бити окачени сви прилози и репортаже, како би се и људи који нису из Обреновца упознали са катастрофом која је задесила нашу општину. Очекујем да телевизија “Маг” у импровизованим условима почне да ради крајем јуна. Желим да се захвалим РТС-у на репортажним колима, Удружењу новинара Србије на указаној првој финансијкој помоћи, Републичкој радиодифузној агенцији и комуналним службама у Обреновцу које су уложиле напор да ми поново профункционишемо и почнeмо да радимо – рекао је Пауновић.