Комисија за евидентирање штете у малим предузећима радиће у среду у следећим улицама: Милоша Обреновића, Гембешова, Љубе Ненадовића, Саве Ковачевића и Кнез Михаилова.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним стамбеним зградама (заједнички делови зграде, степеништа, лифтови, подруми и сл.) радиће у среду у насељу Сава.

 Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима радиће сутра у следећим улицама: Стари млин, Старо игралиште од ПКБ-а ка Кнеза Михаила, од општине између Војводе Мишића и Вука Караџића, као и у насељу Ројковац.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним стамбеним објектимарадиће сутра у следећим улицама: насеље Дудови, Милоша Обреновића, Белопољска, Шљивице, непарна страна Немањине, Вука Караџића, Проте Матеје Ненадовића (од Војводе Бојовића ка суду), између Цара Душана и Црвеног крста и Арчибалда Рајса.

Сутра, 4. јуна, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима биће на истом месту у Ројковцу: у канцеларији Месне заједнице Рвати. 
На два пункта ће се преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записници извезених возила које су сачинили грађани комплетне месне заједнице Рвати. 

Захтеви осталих грађана неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве на пунктовима. 

Комисија за евидентирање штете на оштећеним регистрованим пољопривредним домаћинствима (куће, машине, пољопривредни објекти, стока, пољопривредни усеви, засади и др.) и Комисија за евидентирање штете на оштећеним нерегистрованим пољопривредним домаћинствима и викендицама биће сутра у Великом Пољу.