У уторак, 10. јуна, у периоду од 09.00 до 17.00 часова, чланови Комисије за евидентирање штете на моторним возилима примаће пријаве штете грађана на приватним возилима у Ројковцу на 2 локације: у канцеларији Месне заједнице Рвати и у шаховском клубу ”Код Белог”. 

Штету могу пријавити грађани из Месних заједница Рвати и Дудови, из насеља Тополице, као и из следећих улица: Вука Караџића, Краља Петра Првог, Краља Александра Првог, Карађорђеве и Кнеза Михаила. Чланови комисије ће преузимати фотографије са фотоапарата или усб-ова и правити записнике извезених возила које су сачинили грађани. Моле се грађани да направе посебан фолдер са фотографијама оштећених возила. Захтеви осталих грађана неће бити примани како се не би стварале беспотребне гужве на пунктовима.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним становима радиће у уторак у следећим улицама: Проте Матеје Ненадовића, Немањина, Александра Аце Симовића, Арчибалда Рајса, Бранислава Нушића, Кнеза Симе Марковића, Влашка башта, Тополице и Сточна пијаца.

Комисија за евидентирање штете на оштећеним индивидуалним објектима радиће у уторак у следећим улицама: Милоша Обреновића (парна страна), Шљивице, Арчибалда Рајса, Немањина (пописивање пропуштених објеката), Попа Леонтија Марковића и Сремског фронта.