Данас је у просторијама СОС канала потписан протокол о сарадњи између Градске општине Обреновац и СОС канала о одржавању 19. турнира у малом фудбалу ”Све звезде СОС канала”. Турнир ће се одржати у Спортско-културном центру “Обреновац” 26. децембра са почетком у 17 часова.

Председник општине Мирослав Чучковић изразио је задовољство поводом организације турнира у Обреновцу.

– Јако нам је драго што је СОС канал одлучио да турнир буде у нашем граду и то је доказ да је Обреновац на мапи спорта у Србији заузео централно место. Позивам све Обреновчане да дођу и уживају у овом бесплатном турниру – казао је Чучковић.

Председник комисије за спорт општине Обреновац Иван Јегоровић нагласио је да ће Обреновчани имати прилику да виде велике мајсторе малог фудбала у Обреновцу.

– Улаз је бесплатан и наши суграђани ће заиста имати шта да виде. Обреновац је град спорта  у ком 1700 деце тренира у спортским клубовима потпуно бесплатно и по томе смо јединствени у Србији – рекао је Јегоровић.

Директор СОС канала Драгиша Ковачевић је истакао да постоји више разлога што је Обреновац изабран за место одржавања турнира.

– Први разлог је што смо имали јако добру сарадњу са представницима општине. Други разлог је то што је Обреновац близу Београда и што је спортски град. Посебно ме радује што је руководство одлучило да турнир буде бесплатан – рекао је Ковачевић. 

{youtube}FZewbB-INFA{/youtube}