Мирослав Чучковић, члан Градског већа, финансијски подржао Клуб друштвених игара у Обреновцу.
Клуб друштвених игара у Обреновцу (Illuminati Game Club) је основан са циљем:

-да одвоји младе људе од рачунара,

-да омогући окупљање младих (уживо),

-да натера људе да размишљају,

-да развија код младих: дружење, уметност преговарања, тактичко размишљање, блефирање и јачање живаца.

Illuminati Game Club жели да обавести младе о томе да постоје сјајне друштвене игре за које вероватно нису чули, па тако нису ни свесни колико су оне добре. Клуб је замишљен као место у које млади могу доћи кад пожеле и одиграти партију омиљене друштвене игре.

Клуб је до скора располагао са малим бројем игара (Illuminati Crime Lords, Ideology – The War Of Ideas, Illuminati – The Game Of Conspiracy).

Захваљујући Омладинском фонду Обреновац и Мирославу Чучковићу, који је препознао потребу повећања запажености младих и афирмисања локалне иницијативе младих, овај друштвени клуб је своју колекцију обогатио са неколико нових игара.

Мирослав Чучковић, је у складу са Меморандум потписаним 29.08.2009. са Омладинским фондом у Обреновцу, издвојио 10% месечне плате за месеце септембар и октобар, и на тај начин омогућио младима из Клуба друштвених игара да своје стратешке вештине опробају и у новим играма.

Игре које су стигле у клуб су следеће: Diplomacy, Cold war: CIA vs. KGB, Tides of Iron, Pandemic, Junta!, Burn In Hell и Star Wars Starter Pack.

Више информација о овом Клубу на маил: illuminatiGC@gmail.com или на facebook групи: Illuminati Game Club.