Привредно друштво “Термоелектране Никола Тесла“ из Обреновца добитник је Регионалне награде “Бизнис партнер 2013” за исказану пословну изврсност, етичност и одговорност у области производње електричне енергије.

Ово престижно пословно и јавно признање, које је креирано још 1995. године, сваке године се додељује компанијама и институцијама из региона за постигнуте успехе и позитиван допринос у неговању добрих пословних обичаја, поштовања пословне етике и морала и уважавања пословних партнера, клијента и потрошача, у циљу промовисања и подстицања бољег економског повезивања и просперитета у региону. Регионална традиционална награда “Бизнис партнер 2013” намењена је свим пословним субјектима из земаља у региону (Словенија, Мађарска, Румунија, Модавија,Хрватска, БиХ, Србија, Црна Гора, Албанија, Македонија, Бугарска, Грчка, Кипар) без обзира на делатност, величину и облик власништва.

Компанија “Термоелектране Никола Тесла“ – ТЕНТ д.о.о. Обреновац је, како се наводи у образложењу Комисије за доделу Регионалне награде “Бизнис партнер 2013”, ово признање добила за остварене добре пословне резултате, за поштовање високог степена професионалности и етичности, за уважавње својих пословних партнера, клијената и потрошача, као и за вођење рачуна о ширим друштвеним интересима, локалној заједници и еколошким императивима окружења доприносећи бољем квалитету живота и здравој животној средини.

Признање је уручено директору ПД “ТЕНТ” мр Чедомиру Поноћку на свечаној церемонији доделе Регионалне награде “Бизнис партнер 2013“.

Извор: www.tent.rs