Веће градске општине Обреновац, на седници одржаној 15. маја 2013. године, на основу члана 55. Статута градске општине Обреновац (“Сл. лист града Београда” број 44/08, 4/10 и 15/10), члана 58. Пословника Већа градске општине Обреновац (“Сл. лист града Београда” бр. 6/13) и члана III става 2 Одлуке о расписивању јавног позива за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање VII-02 бр. 020-3/ 55 од 26.03.2013. године, разматрајући Извештај Одељења за буџет, финансије и привреду од 14.05.2013. године о спроведеном  јавном позиву, донело је

ЗАКЉУЧАК

УСВАЈА СЕ Извештај Одељења за буџет, финансије и привреду од 14.05.2013. године о спроведеном јавном позиву за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање, расписаном Одлуком VII-02 бр. 020- 3/ 55 од 26.03.2013. године на који се пријавило 99  незапослених лица.

Прихвата се предлог Ранг листе који је саставило наведено Одељење и утврђује коначна Ранг листа учесника јавног позива којима ће бити додељени оверени ”ваучери” за плаћање пореза и доприноса на минималну зараду у трајању до 12 месеци.  

Веће градске општине, у складу са одредбама наведеног Извештаја и утврђене коначне Ранг листе, ће донети:

               Одлуку о одбацивању 14 пријава по јавном позиву за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање и

               Одлуку о избору по јавном конкурсу 85 пријава за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање.

Одлуку о избору по јавномпозиву за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање можете погледати овде

Одлуку о одбацивању пријава на јавни позив за  реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање можете погледати овде. 

Извештај о спроведеном јавном позиву за реализацију мера активне политике запошљавања путем субвенција доприноса за обавезно социјално осигурање можете погледати овде.