header small

header smallУметничка група “Хоп.ла!” у сарадњи са Канцеларијом за младе општине Обреновац позива младе Обреновчане да се пријаве за учешће у новом циклусу уметничког програма “Лице места“. Програм је посвећен истраживању односа младих према јавним просторима града у коме живе кроз различите форме креативног израза.

Када програм почиње и колико траје?
Програм траје од маја до септембра 2013. године и састоји се од уметничких радионица које ће се организовати понедељком и четвртком од 17.00 до 20.0о сати од 17. јуна до 25. јула у Спортско-културном центру Обреновац и у јавним просторима општине Обреновац. Намењен је младима између 15 и 21 године, а учешће је бесплатно.

А што бих се пријавио?
Пријави се да би кроз рад са професионалним уметницима развио своје креативне потенцијале, или открио да их имаш, да би срео вршњаке са сличним интересовањима, да би оставио траг на лицу места у коме живиш кроз уметничку форму коју одабереш, да овај распуст не би личио на све друге…

Како да се пријавим?
Пријављивање се врши мејлом на hopla@hop-la.org или смс-ом а на телефон 063 247 822.

Када је најбоље време да се пријавим?
Пријави се што пре. Број учесника је ограничен.

Ко организује овај програм?
Програм води организација “Хоп.ла!” у сарадњи са Секретаријатом за спорт и омладину града Београда и Канцеларијом за младе општине Обреновац.  “Хоп.ла!” окупља уметнике различитих дисциплина, негује истраживачки приступ и организује програме уметничког активизма за младе.

Више о програму “Лице места” може се погледати овде.

{youtube}flLUTOiQmcc{/youtube}