Универзитет у Београду и Градска управа града Београда позивају студенте Универзитета у Београду, Универзитета уметности и студенте Високе туристичке, Високе електротехничке и Високе хотелијерске школе да се укључе у програм Универзитетске радне праксе. 

Центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду спроводи овај програм већ четврту годину за редом и студенти имају прилику да по јединственом моделу обављају стручну праксу у јавним и јавним комуналним предузећима, организационим јединицама Градске управе, установама културе и градским општинама. 

Ове године прилику да стекне радно искуство кроз овај програм добиће 268 студената завршних година и апсолвената различитих образовних профила.

У програму “БГ ПРАКСЕ 2013” учествује 22 градска предузећа, 12 секретаријата и служби Градске управе, 6 установа културе и 10 градских општина града Београда. 

“БГ ПРАКСА 2013” почиње крајем маја 2013. године. Студентима на пракси биће обезбеђени маркица за превоз и топли оброк и у току трајања праксе неће имати трошкове те врсте. Пракса ће трајати четири месеца, а студенти ће имати непосредно одређеног ментора, који ће им бити на располагању током целог циклуса праксе. 

Конкурс је отворен од 18. марта до 8. априла 2013. године

Градска општина Обреновац се укључила у реализацију програма “БГ ПРАКСА 2013”. У Управи градске општине Обреновац отворене су две позиције, у ЈКП “Обреновац” четири, а ЈП Спортско-културни центар “Обреновац” понудило је пет позиција за студенте завршних година и апсолвенте. 

  • ВОДИЧ кроз конкурс за кандидате/позиције по факултетима 
    У овом Водичу можете пронаћи све позиције из конкурса које су ради лакше оријентације груписане по факултетима и линковане са страницама које садрже детаљан опис сваке позиције, услове које треба да испуњавате и формулар за пријављивање 
     
  • Kликом на банере испод погледајте конкурсе по локацијама: 

    Јавна и јавно комунална предузећа

          

          

          

          

         

                                                     

    Градска управа


    Установе културе

               

        

    Градске општине

                

              

       


     {youtube}Ty91FhMtTjg{/youtube}