У среду, 27. марта, у 20.00 часова, у позоришној сали Спортско-културног центра “Обреновац”, биће изведена позоришна представа “Звездара театра” “Позови М ради ужитка”.

 Режија: Мирјана Бобић Мојсиловић. У представи играју: Снежана Савић, Катарина Жутић и Иван Јевтић. 

Позови “М” ради ужитка је прича о курвању, о нама данас и овде. О нашим животима који су имитације онога о чему смо сањали, о невидљивим рукама које кроје нашу несрећу, и о нашем батргању да преживимо.

То је трагикомична прича, прича о уметницима у транзицији, о двема глумицама и једном писцу који се сналазе како знају и умеју у време суноврата свих вредности.

Некадашња глумица Народног позоришта, Олга Крунић,већ заборављена и без посла, за свог сина, младог писца, драматурга, има једну верзију свог живота – зарађује тако што чита велике писце у Удружењу слепих. Њен син преживљава тако што пише рекламе за јетрену паштету, и сања да напише драму којом ће вратити мајку на сцену, и у којој ће глумачку шансу добити и његова девојка, такође глумица без посла.

Али снови су једно, а стварност је сасвим друго.
Зато сви лажу.

Гост вечери биће Мирјана Бобић Мојсиловић, која ће представити своју нову књигу ”Тражи ме”.

Цене карата: партер 650 динара, балкон 300 диинара. Ученици, студенти и пензионери могу купити карте за балкон по цени од 120 динара.