Привредно друштво “Термоелектране Никола Тесла” обележиће 7. марта 2013. године 43 године од пуштања у рад првог блока “ТЕНТ” А у Обреновцу.

Програм обележавања започеће у 10.00 часова у СКЦ-у “Обреновац” доделом јубиларних награда запосленима који славе јубилеј – 10, 20 или 30 година у “ТЕНТ”-у и “ЕПС”-у.

Свечани коктел на Блоку 7 “ТЕНТ” А биће организован у 12.00 часова, а најављено је присуство представника Министарства енергетике, развоја и заштите животне средине, “Електропривреде Србије”, пословних партнера, сарадника и пријатеља из земље и иностранства, челника локалне самоуправе и других званица.
На коктелу ће бити изведен сценско-музички мозаик “И ја знадем кој за коло”, у извођењу чланова Центра за очување традиције и културе “Термоелектране Никола Тесла”.

Традиционални сусрет “ТЕНТ”-ових пензионера заказан је за 13.00 часова у Хотелу “Обреновац”, где ће се са ветеранима српске Електропривреде дружити представници пословодства и синдиката, као и запослени у ПД “ТЕНТ”.

Концерт Центра за очување традиције и културе “Термоелектране Никола Тесла” биће одржан у позоришној сали СКЦ-а у 19.30 часова.

Извор: www.tent.rs

{youtube}0HGLLpH1k1k{/youtube}