budideosiresslike1

Канцеларија за младе општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром “Обреновац”, већ четврту годину реализује програм “Обреновац-град знања“. Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена.

Овим путем позивамо заинтересоване из Обреновца да се пријаве за предаваче за одржавање обука, радионица, курсева, летњих школа које ће обезбедити квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена. Ангажовање предавача није волонтерски.

Сав материјал потребан за извођење радионица обезбедиће Канцеларија за младе општине Обреновац. Учешће у пројекту за све полазнике ће бити бесплатно. Термини за извођење програма биће усаглашени према потребама и могућностима полазника, односно наставника, уз напомену да се сваки програм може додатно прилагодити. За реализацију активности користиће се простори општине и СКЦ-а у Обреновцу.

Пријаву слати на mladi.obrenovac@gmail.com помоћу предложеног формулара.

Рок за подношење пријава је 3. март 2013. године. Детаљније информације могу се добити у Канцеларији за младе или на телефон 011 8724025.

{youtube}W52CCmJ3lUo{/youtube}