“Паско” продукција у наредна три месеца планира рад на новој представи “Кабаре код маме Годо“. У питању је компилација текстова-драмских одломака из Бекетових и Брехтових драма и прича, песама и плеса из познатих мјузикала “Кабаре”, “Чикаго”, “Пипин”, “Sweet charity”, а као саставни део овог подухвата су и елементи кореографија-модерног плеса Боба Фоса.

За разлику од претходних продукција, ова је нешто мања по броју људи, али у неким елементима захтевнија. С тим у вези биће одржане три аудиције на којима би требало да се појаве сви заинтересовани за учешће у овом подухвату, без обзира да ли су учествовали у досадашњим пројектима и колико год су добри. 

Кабареу који припрема “Паско” продукција потребно је 5 мушких, драмски дефинисаних ликова од којих 2 треба да знају добро да певају и 3 плесача, 7 женских ликова од којих 5 треба да зна да пева и 5 певачица/плесачица(комбиновано).

На аудицији би кандидати требало да покажу своје афинитете и спремност за рад.

Потребно је спремити следеће:

– кратак монолог, по жељи, да не траје дуже од 2 минута
– песму по избору од наведених: Mack the knife, Big spender или неки други џез стандард
http://www.youtube.com/watch?v=DhwiREKLNPc
мушка верзија- http://www.youtube.com/watch?v=YBHb3aSe3wQ
http://www.youtube.com/watch?v=leqHnUM64HU
– девојке: део кореографије са снимка http://www.youtube.com/watch?v=jx6Rgn1ioAk
(од 0:26 до 1:02)
– момци добијају задатак- сценски покрет на аудицији

НАПОМЕНА: не мора се знати све што је тражено, пошто има чистих драмских и плесних улога, али су углавном певачко-плесне и певачко-глумачке.

ТЕРМИНИ ЗА АУДИЦИЈЕ СУ:
18.01. од 19:30 часова – Галерија СКЦ “Обреновац”
21.01. од 19:00 часова – Мала сала СКЦ “Обреновац”
28.01. од 20:00 часова – Мала сала/Галерија СКЦ “Обреновац”

Пријаве су на лицу места. Опрема за аудицију је стандардна опрема за тренинг, комотна одећа и спортска обућа како би били покретни и окретни.

{youtube}Gf7E9AQ2BEw{/youtube}