У суботу, 27. октобра, одржано је такмичење у оријентирингу “Трофеј Београда” и  Прво коло школске лиге у организацији ОК “ДИФ”, под покровитељством Оријентиринг савеза Београда.

Такмичењу је присуствовало више од 300 такмичара из Србије, Румуније, Мађарске и Македоније, као и велики број деце из београдских школа. Такмичење школске лиге је бројало преко 30 екипа, односно преко 60 такмичара.

Дечаци и девојчице из Скеле надметали су се са ученицима петог и шестог разреда осталих београдских школа и успели да тријумфују у мушкој и женској категорији.
У конкуренцији дечака прво место и златну медаљу освојили су екипа “Вукова” у саставу Михајло Бељинац, Славко Роксић и Иван Драгојловић, док је у категорији девојчица друго место припало екипи “Веверица”  у саставу Тијана Ранковић и Тамара Лелић из Ушћа и треће место екипи “Вучица“ у саставу Драгана Марковић и Ружица Јовановић из Скеле.

Укупно је учествовало осам екипа из Скеле. Ученике су водиле Слађана Јовановић, наставница физичког васпитања и учитељица Гордана Јовановић.