Град Београд, Градска Управа Града Београда, Секретаријат за заштиту животне средине Београд, 27. марта 43-45 објављује Обавештење о поднетом захтеву за одређивање обима и садржаја студије о процени утицаја пројекта на животну средину.

Носиоци пројекта, Драган Чизмић из Београда, улица Јосифа Маринковића број 2, и Боривоје Плећевић из Београда, улица Мехмеда Соколовића број 31, поднели су Секретаријату за заштиту животне средине захтев за одређивање обима и садржаја студије о процени утицаја на животну средину пројекта доградње постојеће станице за снабдевање моторних возила ТНГ-ом, станицом за снабдевање моторних возила нафтним дериватима, на катастарској парцели број 1073/2 КО Обреновац, на подручју градске општине Обреновац.

Позива се заинтересована јавност да изврши увид у садржину поднетог захтева у просторијама Градске општине Обреновац, улица Вука Караџића број 74, (други спрат, соба 39), радним данима од 11 до 14 часова.

Рок за јавни увид и достављање мишљења о поднетом захтеву је 17. август 2009. године.

Обавештење се објављује на основу чл. 14. и 29. Закона о процени утицаја на животну средину („Службени гласник РС“, број 135/04 и 36/09).