Организациони тим Европског универзитетског дебатног првенства 2012 позива све студенте да се придруже тиму волонтера и буду домаћини најбољим дебатерима Европе. Они позивају студенте да постану део највећег такмичења старог континента, које се по први пут одржава у Београду од 5. до 11. августа и који ће угостити преко 600 студената факултета као што су Oxford, Cambridge, Leeds, Erasmus, Sciences Po, Berlin, Tel Aviv, Leiden, London School of Economics и многи други. 

Уколико желите да стекнете ново искуство, упознате колеге из целе Европе и створите нова пријатељства, пријавите се да будете волонтер/волонтерка на ЕУДП-у 2012. Попуните пријавни формулар – Belgrade EUDC 2012 Activist application, након чега ће вас контактирати вође тима за волонтере и дати вам детаљна упутства.

Рок за пријаве је 31. јул 2012.

Европско универзитетско дебатно првенство 2012 се одржава у сарадњи са Универзитетом у Београду и биће одржано од 5. до 11. августа. Више о Европском универзитетском дебатном првенству сазнајте на сајту www.eudc2012.org, а за више информација слободно контактирајте Тијану Мијалковић, портпарола Отворене комуникације, на број телефона 064/283-1211 или е-маил адресу pr@ok.org.rs.

Промотивни видео “Дебатер у акцији” можете погледати овде.

Извор: www.kancelarijazamlade.rs