Јавно предузеће “Паркинг сервис” Обреновац донело је одлуку да се продужи радно време и наплата паркинга на паркиралишту код зелене пијаце. Одлучено је да се наплата врши 24 часа седам дана у недељи. Ова одлука ступа на снагу 1. августа 2012. године.

– Ово је само преузета пракса од других паркинг сервиса у Србији, где се овај систем наплате показао као јако добар. Ова одлука се односи само на рад паркинга код зелене пијаце. Ова одлука ће допринети  и већој сигурности корисника,  јер ће у најскорије време бити уведен и видео надзор. “Паркинг сервис” не одговара за крађу и оштећења, али ће моћи корисницима да понуди заштиту њихових возила путем видео надзора и контролисаног улаза и излазаж – изјавио је директор ЈП “Паркинг сервис” Обреновац Славиша Перовић.

“Паркинг сервис” ће у наредном периоду обележавати паркинг места по граду, а рок за завршетак овог посла је почетак школске године. Такође надлежни из овог предузећа апелују на кориснике месечних претпланих карата да приликом плаћања оставе свој број мобилног телфона како би их “Паркинг сервис” сваког месеца обавештавао о истеку трајања њихове месечне карте. Ова услуга “Паркинг сервиса” је бесплатна. 

{youtube}vdPJBnWjXR0{/youtube}