У организацији “Предузетничког центра Обреновац”, који послује као огранак Регионалног центра за развој МСП и предузетништва “Београд”, у Обреновцу се од 27. јула организује још једна у низу информатичких обука које имају за циљ подршку развоју предузетништва на територији општине Обреновац.

Обуком су обухваћени програми Windows, Word, Excel, Power Point  и интернет. Полазници ће савладати основе рада на рачунару – писање и форматирање текста, израду табела и Power Point  презентација, примање и слање електронске поште и коришћење интернета.

Обука траје 20 часова и биће одржана у Рачунарском центру који послује у саставу ”Предузетничког центра Обреновац”. По завршетку обуке полазници ће добити одговарајући сертификат.

Захваљујући подршци Градске општине Обреновац обука је бесплатна за све полазнике са територије Градске општине Обреновац.

Заинтересовани за похађање ове, али и других обука које организује “Предузетнички центар Обреновац“ (Обреновац, Краља Александра Првог бр. 10ц), могу да се пријаве лично или на број телефона 8728 246, сваког радног дана од 7.30 до 15.30 часова.

{youtube}uyBImYe37ck{/youtube}