budideosiresslike1
Канцеларија за младе Управе градске општине Обреновац, заједно са Спортско-културним центром  “Обреновац” и Библиотеком “Влада Аксентијевић” и током зимског распуста наставља са реализацијом програма “Обреновац – град знања”. Циљ овог програма је да обезбеди квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током зимског распуста.

 Намера је да се кроз различите теме младима из Обреновца обезбеди:

  • оспособљавање за решавање проблема, повезивање и примену знања и вештина у даљем образовању, професионалном раду и свакодневном животу,
  • развој способности комуницирања, дијалога, осећања солидарности, квалитетне и ефикасне сарадње са другима и способности за тимски рад и неговање другарства и пријатељства.

Сав материјал потребан за извођење радионица обезбедиће Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац. Учешће у пројекту за све полазнике ће бити бесплатно. Термини за извођење програма биће усаглашени према потребама и могућностима полазника, односно наставника, уз напомену да се сваки програм може додатно прилагодити. За реализацију активности користиће се простори библиотеке и СКЦ-а у Обреновцу.

Овим путем позивамо заинтересоване из Обреновца да се пријаве за предаваче за одржавање обука, радионица, курсева, школа које ће обезбедити квалитетно, интерактивно, занимљиво неформално образовање и ангажовано провођење слободног времена током зимског распуста.

Пријаву слати на mladi.obrenovac@gmail.com Ова адреса ел.поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели помоћу предложеног формулара.
Рок за подношење пријава је 5. децембар 2011. године. Детаљније информације могу се добити у Канцеларији за младе или на телефон 011 8724025.