У суботу, 20. августа, у 20.00 часова у малој сали Спортско-културног центра Обреновац одржаће се рок концерт ”Музика без граница”. Учествују три групе из Норвешке: Tobias me band, Awacs, Fade Out, једна група из Мостара – Астра, четири групе из Горњег Милановца: The Assassins, Депилација мозга, Under Voice, Heavy Note и једна група из Обреновца – Angry Virgin. Улаз на концерт је слободан.
 
“Музика без граница” је интернационални пројекат културне и омладинске сарадње у коме учествују млади узраста од 14 до 20 година. Овогодишња тема је рок музика. Сваку општину која учествује у пројекту представља млада рок група. Млади су се састали у Горњем Милановцу и вежбали заједно током 4 дана. Програм вежбања је изграђен у облику радионица отвореног типа са професионалним музичарима као инструкторима и jam-sessiona где су млади комуницирали и размењивали идеје путем музике. 

Циљ је да млади кроз радионице и финални концерт изграде мреже, а фестивал и радионице ће допринети јачању интеркултуралног дијалога. 

Пројекат изводе Друштво пријатељства Норвешка-Западни Балкан и Норвешко друштво-Србија, уз подршку Амбасаде краљевине Норвешке у Београду, Sparebanken Midt Norge, норвешког Министарства иностраних послова-МИЦ програм, Окружних већа Нурлан и Јужни Тренделаг и општина Горњи Милановац и Обреновац.

 
Концерт у Обреновцу се изводи уз подршку Канцеларије за младе Управе ГО Обреновац и Спортско-културног центра Обреновац.