Ако имаш између 16 и 25 година, интересује те историја, туризмологија или географија, познајеш стране језике, имаш добре вештине комуникације, одговоран-а си и поуздан-а, мотивисан-а си да учиш, презентујеш, дружиш се, упознајеш људе, зарадиш џепарац…
Канцеларија за младе Управе ГО Обреновац те позива да постанеш промотер/ка нашег Обреновца и кроз обуку стекнеш знања о историји и културној баштини нашег града, научиш да своје знање презентујеш својим суграђанима и туристима, водиш шетње кроз Обреновац за све госте нашег града. Обуку ће координирати туризмолог ГО Обреновац Сања Мијаиловић.

На предстојећем Сајму туризма од 24 – 28. фебруара 2011. године промотери ће имати први наступ, прилику да промовишу свој град и зараде џепарац.

Попуни онлајн пријаву до 18. фебруара и очекуј да те контактирамо. Више информација можеш добити на 0118724025 или на kzm.obrenovac@yahoo.com.

Услови
Да бисте постали промотери, морате да уживате да упознајете и разговарате са свим врстама људи. Нама су пре свега потребни људи са познавањем страних језика. Промотери морају имати мобилне телефоне и емаил адресу.

Време и место
Промотери морају бити доступни минимум један дан у месецу четири сата.

Предности програма
Промотери ће имати прилику да покажу зашто су поносни на Обреновац. Ако говорите страни језик, имаћете прилику да га користите. Плус, упознаћете нове пријатеље из целог света што је веома узбудљиво! Док будете упознавали нове пријатеље са нашим градом, научићете о њиховој култури, и зашто они воле свој град и земљу.